Hírlevél
Név
E-mail

Alapos és hatékony garázstakarítás


A gépi vegyszeres tisztítás igazából a garázstakarítási munka leglátványosabb része.

A speciális vegyszeres oldatot a gép az aljzatfelületre juttatja, ami feloldja az elrétegződött szennyeződést. A gépre helyezett - a felület típusától függően - súrolókorong vagy a kefe gyors forgása és a ránehezedő súly elválasztja a felületről, amit aztán egyszerű összeszívni és az aljzatról a vegyszeres oldattal együtt eltávolítani.


Ha egy garázs aljzati felülete hosszú ideig nincs tisztítva, az elrétegződött szennyeződés olyan erős lehet, hogy szinte minden egyes négyzetmétert akár többször is kell tisztítani és ez jelentős többletköltséggel jár. Nem is beszélve garázsaink használatának "élményéről". Ki szeret reggelente egy koszos garázsból indulni, hogy aztán a nap végén ugyanoda térjen vissza? Nem is beszélve arról, hogy gépkocsinkból kilépve, cipőnkkel milyen szennyeződéseket viszünk be a lépcsőházba és lakásunkba.

A leginkább munka és vegyszerigényes területek a gépjárművek által használt közlekedő utak, valamint azok a beállók, ahol az ott parkoló gépkocsiból jelentős mennyiségű olaj folyik az aljzatra. Vannak olyan partnereink, akik az évi két garázstakarítás mellet, havi rendszerességgel csak a közlekedő utak tisztítását rendelik meg tőlünk.

Kérje ingyenes helyszíni felmérésünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!